Nilla ei ole jaksanut oikein kirjoitella, joten perheen "emo" siirtyy puikkoihin... Hirvittävä kauppareissukin tuli tehtyä, kuumeessa ja räkä lentäen. Ei se oikeestaan haitannut, mutta se hiki haittasi. Takki oli selkää myöten märkänä hiestä, ja olin varmaan tosi luotettavan näköinen asiakas hiki naamalla virraten.

Eli siis Tarjoustalossa ja apteekissa käyty. Kummassakaan ei ollut "kroonikkolakanoita". Apteekista olisi saannut tilata 100kpl paketin... Joopa joo.. Mirrix on jostain syystä myös loppu, ollut jo elokuusta. Nyt on hyllyt tyhjät, kun varastot on myyty loppuun.

No ei se mitään, tulipa halpa kauppareissu. Kotimatkalla keksin hyvät krooonikkolakanoiden korvikkeet. Meillä on vanhoja muovitettuja froteealusia, saunaan lähinnä tarkoitettuja. Ne piti hävittää, mutta nyt niille tulikin vielä uusiokäyttöä. Pesukoneeseen vaan ja kas Nillalle juuri sopivat synnytysalustat käyttöön. Ne on ihanan hempeen värisiäkin.

Eilen kävi Kala-auto taas myymässä umpipakastettuja tuotteitaan. Ostin kokeeksi 2,5 kg lohta. Palat on juuri sopivan kokoisia yhden ihmisen annokseksi. Lähinnä ajattelin syöttää kalat kissoille. Vanhalle paappakissalle maistui, mutta nuoret neidit ei juuri koskeneet annoksiinsa. Nilla söi pari sokeripalan kokoista palaa, Armi ei suostunut maistamaan. Nyt on sitten paappakissan masu sekaisin. Prkl. Pitikin antaa raakana nuo annokset lohta. Rudolf, eli siis paappa rakastaa raakaa kalaa. Ensi kerralla keitän/höyrytän kalan, niin ei pitäisi mennä masu sekaisin. Nilla tykkää myös lohesta, mutta näemmä kypsänä.